Jääkaru Norm (Norm of the North, USA, India, 2016)

Produced: Nicolas Atlan, Ken Katsumoto, Steve Rosen, Liz Young, Mike Young
Written: Daniel R. Altiere, Steven M. Altiere, Malcolm T. Goldman
Starring: Rob Schneider, Heather Graham, Ken Jeong, Colm Meaney, Loretta Devine, Gabriel Iglesias, Michael McElhatton, Bill Nighy
Music: Stephen McKeon
Edited: Richard Finn
Production company: Assemblage Entertainment, Splash Entertainment, Telegael
Distributed: Lionsgate
Release dates: January 15, 2016
Running time: 90 minutes
Country: United States, India
Language: English
Budget: $18 million
Box office: $23.2 million

Norm on Polaarkaru, kes ei tea kuidas peaks jahtimine käima ning see pakub nalja ja häbi teistele loomadele. Samas on Normil aga unikaalne anne rääkida inimestega ja neist aru saada.

Kõik on korras kuniks rikas saamahimuline Mr.Greene tahab aga keset Artikat luua luksuskodusid ja neid müüma hakata, mõistab Norm et see kõik tähendab ainult seda, et loomade rahulik elu on läbi. Seega tuleb teha mida saab ja päästa kodu.

Nii satubki Norm keset New York Cityt, kuna jäi ühte protomajja magama ning see viidi tahagi New Yorki. Seal kohtub ta Vera ja tema tütrega ning kõik peavad teda inimeseks loomakostüümiga, ning ei suuda uskuda et Norm suudab nii tõeline karu olla.

Peagi on Norm üle maa kuulus karu ja toob aina enam sisse, karu ise aga kasutab oma kuulsust et kodu päästa. Kõik aga ei lähe plaanipäraselt ning Mr.Greene tahab veel ja veel.. Ning peagi selgub et Normi isa on tal ka kuskil salakohas puuris, nii et nüüd tuleb Normil päästa nii isa kui ka kodu.

Samuti mõistab Vera, et laps ja normaalne kodu on tähtis ega taha enam alluda Mr.Greene terrorile ning aitab Normi päästa kodu.

Norm: We’ve really got our work cut out for us. What can a bear like me do in a city like this?

Norm: Waaaait for it… Geez, they don’t call this place a concrete jungle for nothing.

Norm: Someone’s coming. Act natural. Not *THAT* natural!

Olympia: We need to convince people to help you, and I have an idea.

Mr. Greene: Vera, get my lawyer. I’m gonna copyright that roar and make it a new ringtone.

10/7 (trailer oli huvitavam ning jama kui sa hakkad keset filmi teiste filmide sissekandeid tegema..am i right? aga samas omamoodi armas, kuid mitte üdini huvitav. viimane laul on nagu jungli laul mitte antartika laul..)

Leave a comment