Kummituspruut (Over Her Dead Body, USA 2008)

Directed: Jeff Lowell
Produced: Scott Niemeyer, Norm Waitt, Paul Brooks
Written: Jeff Lowell
Starring: Eva Longoria, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Sloane, Ali Hillis
Music: David Kitay
Cinematography: John Bailey
Edited: Matt Friedman
Production company: Gold Circle Films
Distributed: New Line Cinema
Release dates: February 1, 2008
Running time: 95 minutes
Country: United States
Language: English
Budget: $10,000,000

Film räägib siis Katest ja Henryst, kes on üliõnnelik paar ning mees tegi naisele abieluettepaneku ja pulmade planeerime on täies hoos. Kuid nende pulmapäeval saab Kate surma kui jääskulptuurist Ingel talle peale kukub. Kate ei suuda uskuda et ta surnud on ja ta hing lahkus kehast. Kate ärkab kuid raiskab oma väärtuslikku aega vaieldes ingli ja tema tiibade üle, ning Ingel lahkub ja Kate ei saagi teada mida ta tegema peab et edasi liikuda.

Möödub aasta ja Henry õde Chloe võtab ühendust selgeltnägija Ashelyga, kes tegelikult ei näe väga tulevikku ja tegelikult juhib väikest toidlustusäri koos oma geist sõbra Daniga. Henry ja Ashely esimene kohtumine polnud väga edukas ja Chloe annab naisele Kate päeviku kus on detailselt kirjas Henry ja Kate suhe ning Ashely kasutab seal olevat infot et Henryga jutule saada ja aidata mehel edasi liikuda. Nad hakkavad aina enam teineteisele meeldima, kuid see ei meeldi Kateile, kes on siiani Henryt jälginud.

Kate kohtub tolle mehega, kes tegi jääskulptuuri ja tänu kellele Kate surnud on ja saab teada et ka tema on vaim purjus juhtimise tõttu. Mees teatab et nad peavad lõpetama oma poolelioleva töö ja Kate usub et tema ülesandeks on Henryt kaitsta ja võtab Ashleyga ühendust. Kate usub ja tahab Ashley Ja Henry lahku ajada. Kuid Henry ja Ashley on ikka koos, seda hetkeni kui Henry avastab päevikupettuse ja lõpetab naisega suhte.

Ashely pöördub lohtuseks oma sõbra Dani juurde, kuid Dan tunnistab lõpyks naisele, et tegelikult ta polegi gei ja on juba aastaid olnud salaja Ashleysse armunud. Ashley ja Dan otsustavad üritada miskit.

Mööduvad kuud ja Henry vajub taas oma musta auku ja Kate ei tea mida teha mehe aitamiseks. Ta pöördub tolle skulpturisti juurde tagasi ja mees uurib mida naine kõige enam tahab ja Kate tunnistab et Henry oleks õnnelik aga siis mõistab et Henry oleks õnnelik ainult koos Ashleyga. Siis aga selgub et skulpturisti viimaseks ülesandeks oli anda Kateile mõista mida too peab õigesti tegema ja kuna naine mõistis mida ta valesti tegi, siis saab skulptor edasi liikuda Paradiisi.

Kate võtab taas Ashleyga ühendust ja tahab et too oleks koos Henryga aga Ashleyl on raske uskuda et Kate ümber on mõelnud ja valmistub lendama Daniga Las Vegasesse. Kate leiab võimaluse Henryga rääkimiseks ja ajab Henry lennujaama Ashleyga kohtuma. Henry andestab Ashleyle ja kuna naisel on ka Kate õnnistus nende suhtele siis Ashley tormab Henry poole.

Toimuvad nende pulmad ja Ashley lubab Katele et teeb Henry õnnelikuks. Pulmas kohtuvad aga Dan ja Chloe ja hakkavad suhtlema. Kate naaseb Purgatory ja seal ootab teda Ingel. Ingel õnnitleb Kate tema pingutuste üle ja lahkub, jättes Kate endiselt Purgatory.

Ashley: Dan! Sorry, the phone scared me so I killed it.

Ashley: I hope you don’t mind me asking, but how, um… How did it happen?
Henry: She was crushed by an angel and as sad as I am, I do appreciate the irony

10/8 (Omamoodi huvitav film oli…)

Leave a comment