Walk of shame (2014) – Patune öö

Directed: Steven Brill
Starring: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright, Ethan Suplee, Oliver Hudso, Willie Garson
Cinematography: Jonathan Brown
Editing: Patrick J. Don Vito
Studio: Lakeshore Entertainment, Sidney Kimmel Entertainment
Distributed: Focus Features, Focus World
Release dates: May 2, 2014 (US)
Running time: 95 minutes
Country: United States
Language: English

Film räägib uudisteankurist Meghan Milesist. Ta pretendeerib uudistelugejaks ning on jääb kahe viimase sekka. Talle lubatakse teada anda ning naine läheb koju. Õhtul saabuvad tema kaks parimat sõbrannat Rose ja Denise. Naised saavad teada et Meghan ja ta kihlatu Kyle läksid lahku ja mees kolis välja. Ka ei saanud Meghan seda tööd ning naised lähevad välja pidutsema et Meghani tuju tõsta.

Meghan joob täis aga ei tunne end klubi hästi ning otsib välja pääsu. Ta king jääb kinni ja teda märkab nägus Gordon, kes ennist neile jooke valas, ja aitab naise vabaks. Nad maanduvad Gordoni korteris ning joovad ja lõbutsevad niisama.

Hommikul on Meghanil peavalu ja ta on oma telefoni ära kaotanud. Ta võtab mehe telefoni ja kuulab sõnumeid.. seal seisab uudis et naine peab 8 tunni pärast tööl olema, kuna valitud naisel olid jamad ja nüüd tahetakse Meghani tööd näha. Naine avastab peagi et ta auto on valesti pargitud ning teisaldatud, autos on naise käekott koos rahaga ning telefon on ka kadunud, ainus mis tal on, on autovõtmed.

Meghanil õnnestub takso saada aga kui mees kuuleb et tollel pole raha, siis tahab et naine temaga lõbutseks kuid Meghan paneb jooksu ja satub kanti, kus tegutsevad prostituudid ning kohalik politsei peab ka Meghanit libuks ning ähvardavad veelkord ilmumisel kinni võtta.

Meghan satub narkodiileri otsa ning jookseb koos mehega politsei eest ära. Mehed on nõus Meghanit aitama ning annavad isegi telefoni kuid siis selgub et naine ei tea kellegi, peale enda, vanemate ja Kyle numbri peast. Ta helistab lõpuks Kylele ning mees ei taha naisele järgi tulla. Politsei avastab nad ning mehed saadavad naise minema, noorem annab veel kräki naisele kaasa.

Rose ja Denise helistavad Meghanile ja telefoni leiab Gordon ning sõbrannad arvavad et mees tegi naisele midagi. Siis aga teatab Denise et Meghani autovõtmetel on mingisugune jälituseade ning Gordon ja naised panevad selle tööle ja hakkavad liikuma Meghani poole. Samal Meghan tuntakse ära ja naine jookseb minema. Ta satub mingi uskliku juurde, kes peab teda hooraks ning peagi peab naine ka sealt kaduma. Ta satub politsei eest joostes masaazihooldusesse ning teeskleb seal töötajat.

Ta saab endale tossud jalga aga jõudes kiirteele peab ta üle värava saamiseks neist loobuma ning naisel on ainult mõni minut, enne kui autod tulema hakkavad aga politsei leiab ta üles. Meghani ees on toosama autoteisaldusfirma, kes ta auto minema viis. Meghan hakkab jooksma ning tema teeületus on ka uudistele teada, ning kõik hoiavad hinge kinni kas naine kollases saab ikka üle tee ning sai. Kuid talle ei taheta autot anda ning Meghan hiilib sisse ning sõidab autoga minema aga enne väravaid ta kummid tehakse katki ning auto jääb värava vahele kinni.

Siis aga on Meghani ees Gordon ning mees aitab naise autost välja ning sõbrannad ootavad eemal autos. Meghan saab telefoni tagasi ning kutsub uudistekopteri ning põrutab sellega tööjuurde ning jõuab napilt enne eetriaega.

Ta peab esilooks lugema hoorast kollases kleidis ning mõistab et see on tema ja tunnistab mida ta tegema pidi ja et ta pole hoor, ning et seda kõike elas ta läbi et saada õigeks ajaks tööle, et saada uudisteankru koht. Kylele saabub politsei kuna talle helistati narkodiileri numbrilt, Rose vabaneb lõpuks oma tülikast külalisest ning Meghanile pakutakse kohta tõsielusarjas ning naine lubab mõelda ning lahkub koos Gordoniga. Kuna Gordonil pole autot ja ka Meghanil mitte ning kuna naine keeldub taksosse istumast siis kõnnivad nad jala kodu poole..

Rose: Is she not home or just ignoring us?

Meghan: But I’m wearing pants like these
Rose: No, your gonna wear something slutty like Denise
Meghan: I don’t own anything slutty like denise

Gordon: Are you stuck?
Meghan: How dare you sir, don’t you know it rude to ask ladys suck?
Gordon: Oh
Meghan: Well yes, I am stuck and I’m little drunk I should tell you that

Gordon: Smell this meat
Meghan: Mmm it so good
Gordon: You are so drunk, it’s not even a meat

Drug dealer: What are you doing?
Meghan: I’m getting lost
Drug dealer: Well get lost somewhere else

Drug dealer: What’s wrong sweetheart?
Meghan: I don’t anybodys number

Kyle: Are you drunk
Meghan: Tecnicly probably yes

Denise: How you call your penis?
Godron: My penis
Denise: That’s hot

Gordon: Sometimes I take subway
Denise: You son of a bitch, he killed her. His lying to us, there’s no subway on Los Angeles
Gordon: Yes there is 
Denis: Where? Who come I never seen it?
Gordon: It’s underground

Meghan: Where’s your car?
Gordon: I don’t have a car
meghan: What?

Police officer: So you have an idiot friend too?
Rose: Yeah, mine by choice but you are in stuck with that guy right?

10/8 (Tegelikult üsna huvitav.. aga mitte suurepärane.. Ütleme nii et tegemist on ühe hullema päevaga mis inimesel juhtuda võib.. )

Leave a comment