Hop (2011)

Kunagi nägin trailerit ja seega pidin selle ära vaatama ning nüüd enne lihavõtteid vaatasin uuesti seda 🙂 Mõnus lihavõtte film.

Directed: Tim Hill
Produced: Chris Meledandri, Michele Imperato Stabile
Starring Russell Brand, James Marsden, Kaley Cuoco, Hank Azaria, Gary Cole, Elizabeth Perkins, Hugh Laurie
Cinematography: Peter Lyons Collister
Editing: Peter S. Elliot, Gregory Perler
Studio: Relativity Media, Illumination Entertainment, Rhythm and Hues Studios
Distributed: Universal Pictures
Release dates: April 1, 2011
Running time: 95 minutes
Country: United States
Language: English

On Lihavõtte saar ja seal elab noor jänes nimega E.B koos omaisaga,kes on Lihavõttejänes. Kui E.B on väike, tahab ta samamoodi saada tulevikus edukaks Lihavõttejäneseks aga kui aeg möödub, siis tahab E.B ainult trumme mängida ja unistab edukas rokkbändis olla. See aga ei meeldi ta isale põrmugi. Nii läheb E.B kodust minema ja otse teed Hollywoodi, et oma unistus teha teoks. E.B isa saadab kolm ninja jänest, keda kutsutakse Roosadeks Parettideks, E.Bd otsima. Samal ajal plaanib Lihavõttekanad Carlos ja Phil võtta üle Lihavõttefirma.

E.Ble sõidab aga kogemata otsa Fred O’Hare, kes on töötu ja kes oli teel oma õe Sami ülemuse maja hoidma. E.Bl õnnestub saada Frediga majja ning seal korraldab jänes aga pahandust ning Fred viib ta garaazi. E.B kinnitab et ta on lihavõttejänes ning lihavõttejänesed on olemas ja see mida Fred kunagi väiksena nägi, polnudki uni. Fred läheb tööintervijuule ning E.B märkab parette ning peidab ennast ka sinna majja. E.B satub pimetate lindistusele ja mängib seal trumme, kuid rikub Fredi tööintervijuu oma saabumisega ära. Samas aga avaldab jänes David Hasselhoffile muljet ja too kutsub jänese oma saatesse.

Toimub Alexi noorema õe esinemine ning kogemata satub Fred koos E.Bga lavale ning et jamasse olukorda jääda, laulab Fred ühe laulu ning E.B on tema kõhu alla peidetud. Mehe isa Henry ja Alex, mõlemad on vihased aga Fred on saanud uue idee. Ta tahab hakata lihavõttejäneseks. E.B on kahtlev aga kuna sõber aitab tal tema trummari unistust täide viia, siis on lõpuks nõus mees aitama.

Kuna Roosad Paretid on E.Ble väga lähedal, siis jätab jänes mulje nagu oleks ta surnud ja tormab Hasselhoffi showsse. Paretid näevad E.B pluusi keevas vees ja arvavad et inimene tappis E.B ning püüavad Fredi kinni ja viivad Lihavõttesaarele. Fred on kinniseotud ja vangistuses ning viiakse E.B isa ja Carlose ette. Carlos teeskleb nagu oleks kurb et E.B on surnud ja haarab tehase üle kontrolli.

Samal ajal valmistub E.B oma garderoobis showks kuid siiski tunneb ennast halvasti ja isekana, et jättis Fredi ninja neiudega üksi. Hasselhoff annab sõbrale nõu, et mingu tagasi ja aidaku oma sõpra. E.B on tänulik ja lahkub. E.B leiab majast aga tõendeid Fredi kinnivõtmise kohta ja läheb tagasi tehasesse. Seal kohtub ta Carlosega, kuid too võtab jänese kummikommidega kinni ja saadab kinnioleva E.B shokolaadi lõikurisse. E.B isa ja Fredi on aga kinniseotud musta lagritsaga ning on teel elusalt keemisele. Siis aga avastab Fred et tegemist on lagritsaga ja närib ennast lahti, sama ka E.B isaga. E.Bl õnnestub ka lõikurist elusalt pääseda.

Carlos ronib suurde lihavõttekärusse ning Phil peab lindudele märku andma aga E.B hakkab trumme mängima ning Philil on raskusi rütmiga mitte kaasa minna. Ning sellega annab ta valesignaale. Carlosest saadakse jagu. E.B vabandab oma isa ees oma isekuse pärast ning E.Bst ja Fredist saavad Lihavõttepartenerid ja nad võtavad töö üle. Fredi pere on mehe üle uhked, et tollel on nüüd töö ja vastutused.

Filmi lõpus aga lähevad E.B ja Fred Hiinasse kaupa viima Lihavõtteks ja satuvad sama naise juurde kuhu tookord E.B isagi sattus.

E.B.: What’d she say? Was it about me?
Fred O’Hare: She thinks Easter is cool. Talking rabbits freaks her out.

E.B.: Hey, wait. You’re not surprised I’m a talking rabbit.
David Hasselhoff: Little man, my best friend is a talking car.

Fred O’Hare: Okay, if this job interview is so important to you, I’ll swing by.
Sam O’Hare: No, Fred, you don’t swing by. You shower, you shave, and you show up. The three ‘Sh’s!’


Voice at Playboy Mansion: Listen, this is the Playboy Mansion, not a hotel.
E.B.: I know, but it says ‘Since 1971 the Playboy Mansion has been home to many sexy bunnies.’
Voice at Playboy Mansion: I can’t even see you. Step closer.
E.B.: I’m just saying, I am a bunny and am incredibly sexy.

E.B.: Fred, I think you and I got off on the wrong foot. You said some things, I flooded some things. Let’s start over, okay?

Mrs. Beck: You’re writing a novel? What’s that about?
Fred O’Hare: It’s, ah, it’s about a crippled soldier, who in the future goes to another planet, and becomes one of the indigenous people who, ah, are blue, and live in a forest.
Mrs. Beck: That’s not ‘Avatar?’

10/8 (E.B ja Fred on nii lahedad 🙂 Aga üldiselt on tegu toreda pühade filmiga.)

Leave a comment